Om Søljebutikken.no

Fasaden til SøljebutikkenNorges fremste søljebutikk på nett - en del av Gullsmed Møller AS i Trondheim

- Vi kan tilby kvalitetssølv til de fleste bunader og drakter i Norge -

Søljebutikken.no er 100 % eid av den godt drevne forretningen, Gullsmed Møller AS i Trondheim – etablert i 1771, og drives i dag av samme familie.

Vi er stolte av å kunne tilby våre kunder et bredt utvalg av flott bunadssølv av beste kvalitet, og jobber for at hver enkelt kunde skal være 100% fornøyd.

Vi har lang erfaring i faget, og et godt samarbeid med våre leverandører av søljer og tilbehør til de fleste bunader og drakter i Norge.

Vi er veldig gode på å gi våre kunder personlig service og oppfølging ved spesielle bestillinger, oppussing og reparasjoner. Det er bare å ta kontakt om du har spørsmål. Vi løser det meste! Telefonen er betjent mellom kl 9.00 og 17.00 mandag til fredag, og kl 10.00 til 16.00 lørdag.

Vi forhandler sølv fra flere produsenter, deriblant vårt egenproduserte bunadssølv, og kan av den grunn tilby forskjellige varianter av: sølje, ring, ørepynt, beltestøl, veskestøl, beltespenne, mansjettknapper, kjede, maljer, vestspenne, sjalsfeste, offerdåse, Agnus Dei, capespenne, veskelås, dameklokke, stabbursnøkkel, halsring, knapp, knapper, knespenne,skospenne, lommeur, kniv til din bunad eller drakt.

I tillegg har vi 17.mai sløyfer med mange forskjellige motiv i sølv. Her kan nevnes: Trondhjemsrosen, Tromsøpalmen, Bryggen i Bergen, Lofoten, Nordland, Vestfold, Eidsvoll, Krone, Tre Konger, Filigran og søte 17.maisløyfer til barn og hund.

Vi selger også praktiske engangs pussekluter, som gjør bunadssølv eller andre smykker av sølv og gull skinnende blankt.

Tilbakemeldinger